Как да простим предателството на съпруга си? 4 стъпки за жена. Съпругът е променил как да прощава


Съдържание:

Семействата се разпадат по различни причини, но една от най-честите причини за развод, без съмнение, остава предателство. За някой, прелюбодеянието е травма от дълго време, за някой - началото на нов живот. Но в този или в този случай, предателствата ви карат да мислите и да промените вектора на познати взаимоотношения. Какво да направите, ако научите за предателството на съпруга си, казва психолога Екатерина Федорова.

Когато репортери помолени Франциск I, тъй като се отнася за гейовете, той получил следния отговор: "Кой съм аз да ги съдя". Бащата е мъдър човек, дори не е готов да осъди гейовете - как можем да осъдим някого заради измяна?

Всички хора правят грешки. Предателство може да бъде грешка, но бракът може да бъде грешка. За да се срещне с идеалния човек и да създаде щастливо семейство с него не всеки може, не веднага и не винаги. Много двойки, преди да разберат стойността един на друг, трябва да преминат през повече от едно предателство. Тук най-важното е да разберете: това ли е това предателство или предателство?

Какво е предателството различно от предателството?

Ако човек е работил в продължение на една и съща фирма, а след това вдигна и отиде в друга, където е бил готов да плати повече - това е държавна измяна, а просто не е, ако беше си тръгна, но също така е отнел база данни - е предателство. В първия случай - проста промяна в отношенията, а във втората - и силно увреждане: морално и материално. Разликата трябва да се разбира, защото мнозина наричат ​​всичко предателство.

Разбира се, всяка жена има своя собствена граница на допустимост, която може да се промени съществено с възрастта и обстоятелствата. Но съпругът ми промени ден след това сватба с най-добрия приятел или отиде с приятели в един публичен дом след 15 години живот - виждате, има разлика.

Има кратки връзки, които по принцип могат да бъдат простени, но се случва човек постепенно да започне да живее в две семейства. Там децата могат да се раждат и след известно време любовницата започва да претендира за нещо. Всеки случай е индивидуален и ако предателството е трудно, то поне веднъж можеш да затвориш очите си на предателство.

Как да простите измяна? 4 стъпки за жена

Въпреки популярните разговори за тенденцията на мъжете към полигамията, никой не счита измяна като норма , Каквото и да казва, това е опит да се оправдае поне за себе си. Промяната на съпругата му, човек все още се чувства виновен, така че да му даде още един шанс. И така, какво да прави (и какво да не прави) в случай на прелюбодейство на съпруга?

  1. Когато връзката изчезне (това се случи поради предателството на съпруга й или по някаква друга причина), Първото нещо, което жената трябва да направи, е да се грижи за себе си , Ако мъжът наистина пътища, забравят всичко и си спомнят кога за последен път сте посетили козметик, фризьор, купих нови дрехи, облече секси рокля? Приближете се до огледалото и се опитайте да оцените обективно това, което виждате. Много често проблемът с промяната е проблем с появата на жената.
  2. Не казвай на никого нищо, опитайте се да забравите и да забравите този човек ,

Някои психолози препоръчват на клиентите си да бъдат абсолютно искрени с партньор. Те седнаха вечер, разказаха за приключенията си, покаяха се, простиха - и започнаха да живеят с чиста плоча. Практиката показва, че това не е най-добрият вариант.

Представете си: хората са живели в брак за 20 години, отглеждали деца, а след разстройството са отишли ​​при такъв психолог и вечерта решили да изпълнят препоръките. Те седяха един срещу друг и започнаха да разказват как, с кого, кога и колко. Казаха ни - и не беше ясно за двамата защо трябва да спасим този брак напълно. Никой не може да гарантира, че душата ви ще поддържа този поток от истината. Как да живея с човек, който ви е измамил в продължение на много години?

  1. Опитайте се да приемете това 90% от мъжете поне веднъж в живота си, но се променят , Да, това е неприятна информация, но статистиката е упорито нещо, не можете да спорите с нея. Редки мъже започват да се променят непосредствено след сватбата, но след десет, двадесетгодишен брак, повярвайте ми, вече имат нещо, за което да се покаят.
  2. Започнете да получавате удоволствие от живота. Регистрирайте се в училище за рисуване или се научете да танцувате, започнете сутрин със закуска в кафене или изпечете торта сами, пътувайте, срещайте се с хора, които харесвате. С една дума, вземете ума си от проблемите на любовта и правете това, което сте искали от дълго време, но по някаква причина сте били лишени от себе си.

Когато предателството на съпруга не е причина за развод

Знам, че една жена, която не можеше да прости предателството на съпруга си, се разведе. Оттогава са изминали четири години. Срещам се с нея периодично - тя все още е сама, но дори и това не е основното нещо. Основното е, че тя не изглежда щастлива. Кой знае, може би, ако е намерила начин да прости на съпруга си и по някакъв начин да живее с него, тя би била по-добре.

Нашата психика има способността да се приспособява, да се приспособява към всякакви обстоятелства към всички изисквания на обществото, околната среда. Проследяване, опитвайки се да научите подробностите - това е просто да отрови душата и да унищожи психиката. Не мислете за господарката на съпруга си - помислете за връзката с него: трябва да бъдат възстановени и за предпочитане в съчетание с добър специалист.

Вярвам, че предателството на съпруга не винаги е причината за развода. Можете да простите измяна и след това да я използвате отново. Помнете филма "Любов и гълъби"? Красива илюстрация по тази тема. Той отиде при господарката си, а след това се върнал у дома с куче, а жена му приела. Освен това тя прави правилните заключения за себе си: тя започва да приема своите интереси, позволявайки му да напусне гълъба. И той й беше благодарен за всичко, започнаха нов живот.

Защо дори имаше любовница? Да, защото жена му не искаше да си вземе хобитата, не харесваше гълъба си. Предателството е поставило всички точки над "аз", всички са направили правилните изводи и са започнали да живеят щастливо.

Подобни Записи: